https://www.youtube.com/watch?v=Z01HFhViW2Y

Ultieme groepsactiviteit

Teambuilding
Vrijdag en zaterdagen
Andere dagen ook mogelijk
Exclusief met eigen groep
Volledig middag of avond programma mogelijk

Unieke locatie bezoeken
Vaste start en eindtijden
Reservering is mogelijk
Betaling op factuur is mogelijk
Groepsfoto’s en andere actie foto’s en filmpjes

Samen naar een doel

Taken the Game is een uniek teambuildingsevent. Het is noodzakelijk om samen te werken. Er is geen andere manier om je einddoel te behalen. Dit element zal voor een positieve uitwerking zorgen met betrekking tot de relaties op de werkvloer. Deze experience zal nog lang in het geheugen gegrift staan van uw werknemers.

Gedenkwaardige groepsactiviteit

Twee uur lang moeten uw werknemers samenwerken. Ze belanden in een filmische wereld vol spanning en adrenaline. De spanning en adrenaline zorgt voor het versterken van de band onderling. Lukt het de collega’s om samen te werken onder stress of laten ze elkaar in de steek? Eén ding is zeker, het zal voor lange tijd een gespreksonderwerp op de werkvloer zijn.

Contact

Taken the Game wordt georganiseerd op vaste dagen en tijden. Is dit geen optie? Neem dan even contact met ons op. Het is ook mogelijk om de game te boeken op andere dagen. Wilt u het één en ander met ons doornemen en bent u benieuwd naar verdere arrangementen en mogelijkheden. Vul dan ons contactformulier in.

Bellen mag natuurlijk ook + 31 615236009

Contactformulier

  Ja, ik ga akkoord met de registratie van mijn gegevens, met uitsluitend als doel dat er contact met mij opgenomen kan worden. (Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Privacy Verklaring).

  RECENSIES

  9,5

  ★★★★★

  9,5

  ★★★★★

  1001 Activiteiten

  9,0

  ★★★★★

  Take 1, ACTION

  Helemaal enthousiast geworden? Laat je meenemen in deze filmische game en ervaar de live action experience. Durf jij het aan om de ontvoerde te redden en de bende te confronteren?

  TICKETS