Taken de Game Regulier

Ja.

Wij zijn Taken the Game gestart omdat we een hoogwaardige coronaproof beleving wilde realiseren.

  • Je speelt met je eigen groep in één auto. Je speelt met je eigen huishouden of de toegestane maximale groepsgrootte.
  • Acteurs komen nooit dichterbij dan anderhalve meter
  • Je speelt 70 % buiten. 30 % moet je soms lopen door ongure hokjes en gangen.
  • Materialen zijn allemaal nieuw en zijn niet door ons aangeraakt of goed gedesinfecteerd. Je hebt vooral je eigen telefoon nodig.
  • Acteurs worden geregeld gecontroleerd en houden zich allen aan de corona maatregelen.

Taken de game lanceert een nieuwe vorm van entertainment. Vergeet escape rooms en andere ‘basic’ spellen. Bij Taken the Game wordt je volledig in een bloedstollend verhaal meegenomen. Het is aan jou om de ontvoerde te redden. Jij bent de hoofdrolspeler. Het realistische aspect, de 10 professionele acteurs en de verscheidene ongure locaties maken het tot een ware filmische experience.

Yes, it is very possible to play this game when you do not speak Dutch. We also have an english edition. It is important that you let us know when you are an international group. All of our actors speak English.

In het spel zitten verschillende spanning en thriller elementen. Bepaalde onderwerpen worden aangekaart die niet geschikt zijn voor jeugd. De minimum leeftijd is daarom 16 jaar. Minderjarigen mogen alleen mee spelen onder begeleiding van een meerderjarige.

Nee. Bij alle missies is het de bedoeling dat je uit de auto stapt. Als je durft. Je zal ook bij sommige locaties moeten ‘inbreken’.

Het is niet mogelijk om tijdens het spel naar de wc te gaan. Bij de startlocatie is er wel een toilet mogelijkheid (afhankelijk van de huidige corona maatregelen).

De bende stopt voor niemand. Het spel gaat dus ook door als het regent.

Je blijft niet de gehele tijd in de auto zitten. Zware fysieke activiteiten zullen niet plaatsvinden. Voor het toevoegen van extra beleving is het wel leuk om rekening te houden met sprint, spring en kruip activiteiten. Deze keuze is geheel afhankelijk van het enthousiasme van de deelnemer.

Groepen

In één tijdslot is het mogelijk om met twee groepen tegelijkertijd te starten. Voor een groepsactiviteit raden wij dit aan. Op deze manier zit er een wedstrijdelement in verwerkt. Welke groep red als eerste de ontvoerde.

Het ligt aan de mogelijkheden van de auto. Wanneer er 6 mensen in één auto passen, dan is dit natuurlijk toegestaan. Heeft u een auto waar niet meer dan 4 mensen in passen? Geen probleem. Het volgende tijdslot begint 10 minuten later.

Voorbeeld:
De deelnemers beschikken allen over een auto waar maximaal 4 mensen in stappen. We zijn met een groep van 15 mensen. Dit betekent dat twee groepen om 1900 (voorbeeld) en de andere twee groepen 10 minuten later starten.

Taken de game Extreme

Tijdens deze editie kan het voorkomen dat een acteur je aanraakt. Deze aanrakingen zullen nooit te ver gaan. Wanneer je dit niet prettig vindt is het mogelijk om dit van te voren aan te geven.

Er is ook een moment in het spel waarbij je een doek over je hoofd krijgt. Je hebt op elk moment de vrijheid om deze af te zetten. Wanneer je dit absoluut niet prettig vindt dan kan je dit bij ons van te voren aangeven.

De EXTREME editie bevat knal en lichteffecten, donkere plekken, ‘agressieve’ bendeleden en verwerking van elementen betrekking tot wellicht gevoelige onderwerpen.

Op elk moment is het mogelijk om het spel stil te leggen. Wanneer het teveel wordt, zeg dan duidelijk het woord ‘EXIT’.

RECENSIES

9,5

★★★★★

9,5

★★★★★

1001 Activiteiten

9,0

★★★★★

Take 1, ACTION

Helemaal enthousiast geworden? Laat je meenemen in deze filmische game en ervaar de live action experience. Durf jij het aan om de ontvoerde te redden en de bende te confronteren?

TICKETS